THE SMART TRICK OF بیماری سلیاک در مردان THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of بیماری سلیاک در مردان That No One is Discussing

The smart Trick of بیماری سلیاک در مردان That No One is Discussing

Blog Article

میوه‌ها و سبزیجات خرد شده یا پوره شده مانند آووکادو، موز، هلو و سیب زمینی شیرین فاقد گلوتن هستند.

هدف از درمان سلیاک در کودکان کاهش یا از بین بردن علائم بیماری است و هیچ درمان قطعی سلیاک وجود ندارد.

گلوتن بخشی ضروری از رژیم غذایی شما نیست، بنابراین می توان آن را با خیال راحت از رژیم غذایی حذف کرد و با غذاهای ایمن و بدون گلوتن جایگزین کرد.

بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان؛ علائم، روش تشخیص و درمان

● اگر آزمایشات دیگر نشان دهنده بیماری سلیاک باشند، پزشک ممکن است با استفاده از آندوسکوپی نمونه برداری از پوشش روده انجام دهد. معمولاً برای افزایش دقت یافته‌ها چندین مورد نیاز است.

مدفوع بیشتر غذای هضم نشده، پروتئین ها، باکتری ها، نمک ها و سایر موادی است که توسط روده ها تولید و آزاد می شوند.

مانند اندازه و قوام، رنگ مدفوع می تواند سیگنال مفیدی در مورد آنچه در بدن شما می گذرد باشد. همانطور که قبلاً اشاره کردیم، سایه های مختلف قهوه ای در مدفوع چیزی است که طبیعی در نظر گرفته می شود.

● علائم بیماری سلیاک می تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد. آنها می توانند در طول زمان تغییر کنند و از فردی به فرد دیگر متفاوت هستند.

علاوه بر کاهش رشد، کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، ممکن است نقاط عطف رشدی در مورد بیماری سلیاک خود، مانند توانایی غلت زدن، نشستن، ایستادن و راه رفتن را از دست بدهند و کسب مهارت‌های ذهنی و اجتماعی در آنها به تاخیر بیافتد.

تمرکز کن و بگو جای علامت سوال چه عددی است؟

● نکته کلیدی این است که بدانید کدام غذاها و محصولاتی مانند خمیردندان حاوی گلوتن هستند. یک متخصص تغذیه می تواند به شما کمک کند.

علاوه بر این، انواع مختلفی از غلات، آرد و نشاسته وجود دارند که به طور طبیعی دارای گلوتن نیستند و می‌توانند در رژیم غذایی کودکان مبتلا به سلیاک مورد استفاده قرار گیرند. برخی جایگزین‌های فاقد گلوتن آرد سفید عبارتند از:

شکلی که تا حدودی کنده مانند است، به دلیل تشکیل شدن مدفوع در روده، و خروج آن است. با این حال، همانطور که بعدا به آن خواهیم پرداخت، مدفوع می تواند اشکال مختلفی داشته باشد.

بیماری سلیاک در حقیقت نوعی حساسیت به پروتئین موجود در گندم و جو، برخی از حبوبات مثل عدس، لوبیا، ذرت، سویا و… می‌باشد.

Report this page